Πολιτισμός – Εκπαίδευση

04 – 05/2020

“Corona Sapiens”

Διαδικτυακή κοινωνική σειρά

Η διαδικτυακή σειρά σύντομων συνεντεύξεων, 7 επεισοδίων, δημιουργήθηκε και ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας και την παρακολούθησαν 2098 θεατές.

Σε μια περίοδο που δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε για να μιλήσουμε, αποφασίσαμε να δώσουμε βήμα στους συνανθρώπους μας να μιλήσουν και να μοιραστούν την εμπειρία τους. Το Corona Sapiens κατέγραψε τη συναισθηματική κατάσταση των πολιτών, καλλιτεχνών και μη, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και το βίωμα της εμπειρίας του εγκλεισμού.

Σχετικά Links:

Τόπος / χρόνος διεξαγωγής: διαδικτυακή σειρά μικρής διάρκειας συνεντεύξεων, Απρίλιος 2020 – Μάιος 2020 

Διάρκεια υλοποίησης: 7 επεισόδια

Ωφελούμενοι: 2.098 θεατές 

Πρωτοβουλία: PhonoQuest

Άλλες πληροφορίες: Κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας θελήσαμε να καταγράψουμε τη συναισθηματική κατάσταση των απλών πολιτών, καλλιτεχνών και μη, και να τους δώσουμε βήμα να μιλήσουν, να εκφράσουν τη γνώμη τους σχετικά με το πώς βίωναν τη συνθήκη του εγκλεισμού. Συμμετείχαν καλλιτέχνες, φοιτητές αλλά και απλοί πολίτες. Σε μια περίοδο που δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε για να μιλήσουμε, αποφασίσαμε να δώσουμε βήμα στους συνανθρώπους μας να εκφραστούν και να μοιραστούν την εμπειρία τους. 

Αυτοχρηματοδοτούμενη δράση

Back to top Drag