Η ομάδα μας

Νιώθουμε ευγνωμοσύνη που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας, ώστε η μια να συμπληρώνει τα κενά της άλλης, δημιουργώντας μια λειτουργική, οργανική ομάδα. Κοινός μας παρονομαστής είναι το λυρικό τραγούδι, η αγάπη για προσφορά, γνώση και εξέλιξη, καθώς και η ικανότητά μας για connecting the dots. Σημαντικό προτέρημά μας είναι η ψυχραιμία στη διαχείριση κρίσεων και μεγάλου όγκου εργασίας.

Τι κάνουμε

Η ARTience by_PhonoQuest στοχεύει στη στήριξη και ενδυνάμωση κοινωνικών ομάδων, μέσω της σύμπραξης τέχνης (ART) και επιστήμης (Science).

Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινά κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, η οποία μας βρήκε ως κεραυνός εν αιθρία! Και εκεί που τρέχαμε, ξαφνικά… παύση όλων. Όμως, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Τυφώνας πραγματικός για τις ζωές μας. Αποφασίσαμε πως φουρτούνα-ξεφουρτούνα εμείς θα κολυμπήσουμε. Σίγουρα η απραξία δε μας ταιριάζει.

Οι Αξίες μας

Οι αξίες της ARTience by_PhonoQuest αντικατοπτρίζουν τις ηθικές αρχές των ιδρυτικών μελών της ομάδας της: “Σεβόμαστε, λειτουργούμε με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια, πιστεύουμε και πρεσβεύουμε την εξέλιξη, μένοντας αφοσιωμένες στο έργο μας”.

Η Αποστολή μας

Βασικός σκοπός της ARTience by_PhonoQuest είναι η δημιουργία προγραμμάτων και projects με σύμπραξη της τέχνης (Art) και της επιστήμης (Science) για την ποιοτική αναβάθμιση και ευημερία της κοινωνίας.

Το Όραμά μας

Το όραμα της ARTience by_PhonoQuest, πέρα από την αναγνωρισιμότητα που στοχεύει να έχει, ευθυγραμμίζεται με μερικούς από τους 17 SDGs των Ηνωμένων Εθνών (Ποιοτική εκπαίδευση - SDG No4, Καλή υγεία και ευημερία - SDG No3, Λιγότερες ανισότητες - SDG No10, Ισότητα των φύλων - SDG No5, Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες - SDG No11, Αξιοπρεπής εργασία & Οικονομική ανάπτυξη - SDG No8).

Oι συνεργάτες μας: