Σεμινάριο

13/07/2022

“Η φωνή ως οδηγός της επιτυχίας”

Συνεργασία με το Creative Europe Media Desk Greece | Λαΐς Κέντρο Ελληνικού Κινηματογράφου

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για νέους σκηνοθέτες και παραγωγούς με θέμα τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους σε σύντομες δυναμικές παρουσιάσεις (pitching) καλλιτεχνικών προτάσεων (ταινιών), με χρήση μεθόδων βελτίωσης της φωνητικής απόδοσης.

H ARTience by_PhonoQuest, σε συνεργασία με το Γραφείο του προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη, που ασχολείται με τα θέματα των Media, και την υπεύθυνη ευρωπαϊκών προγραμμάτων για το  υπο-πρόγραμμα MEDIA, κυρία Κασιμάτη Άννα, παρουσίασαν, στο πλαίσιο δράσεων του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, το εκπαιδευτικό σεμινάριο ‘Η φωνή ως οδηγός της επιτυχίας’. Το κοινό αποτελούνταν από  νέους σκηνοθέτες  και παραγωγούς ταινιών στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για την αποτελεσματικότερη δυναμική & σύντομη παρουσίαση (pitching) της ταινίας τους σε πιθανούς χρηματοδότες .

Η συνεργάτιδα της ARTience by_PhonoQuest, Ελπίδα Κουτσουμπάκη με τη συμμετοχή των μελών της ARTience by_PhonoQuest, εκπαίδευσε τους νέους καλλιτέχνες στον τρόπο τοποθέτησης της φωνής, καλής άρθρωσης, στάσης σώματος και τους ενημέρωσε για τις ψυχολογικές διαστάσεις της φωνητικής τους ποιότητας. 

Εισηγήτρια: Ελπίδα Κουτσουμπάκη, Ειδική Φωνοθεραπεύτρια – Λογοθεραπεύτρια – Ψυχολόγος 

Σχετικά Links:

Pitching Lab για σκηνοθέτες: Η φωνή ως οδηγός της επιτυχίας.

Χορηγοί:
Back to top Drag