Συνέδριο

23-25/09/2022

“2ο ARTience Συνέδριο για τη Φωνή”

Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη και τη διεπιστημονική ομάδα φωνής Voice Mentoring. Οι συμμετέχοντες εισηγητές (διακεκριμένοι επιστήμονες και καλλιτέχνες) του 2oυ ARTience Συνεδρίου για τη φωνή ήταν όλοι διαφορετικοί από τους εισηγητές της προηγούμενης διοργάνωσης. Η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών έγινε αποκλειστικά σε στρογγυλές τράπεζες για τη διευκόλυνση της αμεσότητας μεταξύ των συμμετεχόντων ομιλητών.

Την τελευταία ημέρα διεξήχθη  το πρωτοποριακό ARTience Innovative Demo Masterclass in Vocal Science, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών, χορηγία της GeloRevoice by Getremed LTD.

Σχετικά Links

Χρόνος / τόπος διεξαγωγής: 23 – 24 Σεπτεμβρίου 2022 / Τρίκαλα Θεσσαλίας

Διάρκεια υλοποίησης: 3 ημέρες 

Ωφελούμενοι: 3.132 διαδικτυακοί θεατές & 350 δια ζώσης

Σύμπραξη: με τη διεπιστημονική ομάδα φωνής Voice Mentoring & το Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη (υπό την αιγίδα & χρηματοδότηση του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας)

Πρωτοβουλία: ARTience by_PhonoQuest

Άλλες πληροφορίες: Το Artience Συνέδριο για τη φωνή είναι ένας ετήσιος θεσμός που πραγματοποιείται στην πόλη των Τρικάλων και σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επικοινωνία τις κοινότητες των επιστημόνων και των επαγγελματιών φωνής, ώστε να προαχθεί η γνώση, η συνεργασία και να γεφυρωθεί το χάσμα των δύο κόσμων με εκατέρωθεν οφέλη.

 

 Αναφορές στον τύπο

Συνεργάτες

Χορηγός
Proud Ambassadors
Χορηγοί επικοινωνίας
Back to top Drag